Wednesday, 28 December 2016

Hijau dari Petaling Jaya

[edit pada 31 Julai 2017 - konsep "booked & locked" ialah konsep yg diamalkan oleh aku sendiri untuk mengelakkan diri ini dari tertipu / ditipu / dll...oleh itu sesiapa yg tidak bersetuju @ tidak mahu bekerjasama dalam konsep ini, maaf, anda tidak akan dilayan...konsep ini juga adalah untuk melindungi hak-hak aku & pelanggan...dan konsep ini berdasarkan kepada 'siapa yg bayar dulu dialah yg akan diutamakan...sekian, terima kasih...]
lokasi Pomen Pokok Ceri adalah di Putrajaya...jadi kpd sesiapa yg GOOGLE Pomen On Wheel sila ambil maklum...sekian, terima kasih...


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
dan Salam Sejahtera,




Syukur kepada-Mu Ya ALLAH, sekali lagi kami telah berjaya dengan izin-Mu Ya ALLAH...sebuah lagi kereta proton Savvy AMT telah berjaya diselamatkan...kalini berlokasi di Presint 8 Putrajaya...jom layan gambar k...








balik kerja terus operate...

mcm biasa, bukti...

diselaputi kotoran degil...

udah tebal tu...

lagi...


clutch pump yg dah rosak...
selepas dicuci & diservis...

lagi...




Ya ALLAH, sesungguhnya aku benar2 bersyukur kepada-MU YA ALLAH...sungguhpun kami ini dilabelkan sebagai Pomen Cap Ayam yg mana kami tidak memiliki sebarang sijil kelayakan, kami tetap berjaya membaikpulih kenderaan ini YA ALLAH...sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Berkuasa Ke Atas Segala-galanya YA ALLAH...
Syukur Pada-MU Ya ALLAH kerana Engkau telah mempermudahkan urusan tersebut...

Pomen Pokok Ceri @ Atan - 0106315942

3 comments:

Savvyowner said...

Salam..ade contact number tak..sy owner savvy manual..kereta tak blh start lps bebrapa hari aircond tak function

Savvyowner said...

Salam ade kontek number x..keta sy savvy manual takleh start lps bberapa hari aircond tak function

HnR Atan said...

Salam,
nombor sy ada di setiap posting kt blog ni InsyaAllah...