Sunday, 25 September 2016

Bateriku.com

[edit pada 31 Julai 2017 - konsep "booked & locked" ialah konsep yg diamalkan oleh aku sendiri untuk mengelakkan diri ini dari tertipu / ditipu / dll...oleh itu sesiapa yg tidak bersetuju @ tidak mahu bekerjasama dalam konsep ini, maaf, anda tidak akan dilayan...konsep ini juga adalah untuk melindungi hak-hak aku & pelanggan...dan konsep ini berdasarkan kepada 'siapa yg bayar dulu dialah yg akan diutamakan...sekian, terima kasih...]
lokasi Pomen Pokok Ceri adalah di Putrajaya...jadi kpd sesiapa yg GOOGLE Pomen On Wheel sila ambil maklum...sekian, terima kasih...


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
dan Salam Sejahtera, 


Post kalini dibuat atas dasar sukarela, demi untuk membantu memperkembangkan perniagaan sesama kita...ada x sesiapa yg pernah berurusan dengan www.bateriku.com ? Jika ada aku pasti korang semua setuju kalau aku kata servis  dari www.bateriku.com ni adalah yang terbaik dan termurah di pasaran...harga bateri yg ditukar adalah tetap termurah...cuba kira2 la kan, bateri basah jenama YUASA untuk kereta proton savvy hanyalah berharga RM180.00 nett...ini adalah termasuk sekali dengan kos penghantaran, pemsangan dan juga trade-in bateri lama...klu korang pergi ke kedai memang mustahil nak dapat harga RM180.00 untuk sebiji bateri bersaiz NS60L ni...klu ada pun mesti xsama brand...warranty memang semua sama setahun je paling lama pun...
Gambar xsempat nak amik bebanyak sebab leka berbual dengan staff www.bateriku.com ni...

staff yg amat mesra pelanggan...walaupun muka tgh penat   :)
datang dengan van yg lengkap peralatannya...



Untuk menghubungi pihak www.bateriku.com ni ada 2 cara...samada melalui panggilan terus ke nombor bebas tol mereka di 1800222324 ataupun menggunakan Whatssapp di 0122458027...

Selamat Mencuba   :)

No comments: