Monday, 11 January 2016

Bukit Changgang


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
dan Salam Sejahtera,




[edited on 19 january 2016 - konsep "booked & locked" ialah konsep yg diamalkan oleh aku sendiri untuk mengelakkan diri ini dari tertipu / ditipu / dll...oleh itu sesiapa yg tidak bersetuju @ tidak mahu bekerjasama dalam konsep ini, maaf, anda tidak akan dilayan...konsep ini juga adalah untuk melindungi hak-hak aku & pelanggan...dan konsep ini berdasarkan kepada 'siapa yg bayar dulu dialah yg akan diutamakan...sekian, terima kasih...]

[edited on 3 march 2017 - lokasi Pomen Pokok Ceri adalah di Putrajaya...jadi kpd sesiapa yg GOOGLE Pomen On Wheel sila ambil maklum...sekian, terima kasih...]



Untuk kedua kalinya, gambar xsempat nak snap masa buat kerja ni...sebab? sibuk dengan keje dan sibuk melayan pemilik kereta berborak sampai lupa nak snap gambar... jom layan gambar mana yg ada je lah ye...



electric pump yg tak berapa nak cemerlang...

bukti...


Kerja2 yg dilakukan keatas kereta tersebut ialah tukar bom @ accumulator, servis electric pump dan servis clutch pump...Alhamdulillah pemilik kereta berpuashati dgn hasil kerja kami...

Syukur pada-Mu Ya ALLAH...
Engkau telah mempermudahkan urusan tersebut...

Pomen Pokok Ceri @ Atan 010-6315942

No comments: