Monday, 11 January 2016

Bandar Tun Razak


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
dan Salam Sejahtera,



[edited on 19 january 2016 - konsep "booked & locked" ialah konsep yg diamalkan oleh aku sendiri untuk mengelakkan diri ini dari tertipu / ditipu / dll...oleh itu sesiapa yg tidak bersetuju @ tidak mahu bekerjasama dalam konsep ini, maaf, anda tidak akan dilayan...konsep ini juga adalah untuk melindungi hak-hak aku & pelanggan...dan konsep ini berdasarkan kepada 'siapa yg bayar dulu dialah yg akan diutamakan...sekian, terima kasih...]

[edited on 3 march 2017 - lokasi Pomen Pokok Ceri adalah di Putrajaya...jadi kpd sesiapa yg GOOGLE Pomen On Wheel sila ambil maklum...sekian, terima kasih...]



Post kalini mmg tak banyak gambar...ini kerana pomen sibuk buat keje...kereta yg telah berjaya diselamatkan kalini adalah milik seorang staff PPUM...servis yg dilakukan adalah "cuci debu carbon brush dalam electric pump & servis clutch pump"...jom layan gambar mana yg ada k...




clutch pump yg dah leaking...

kepit guna playar je...

tekun je iye mike...

bukti...

siap sedia RM utk menatang ni plak ye lepas ni...

kt sini pun dh mula leaking dh...
Alhamdulillah pemilik kereta berpuashati dgn hasil kerja kami...tersenyum gembira dia masa test kereta aritu...Alhamdulillah Ya ALLAH...


Syukur pada-Mu Ya ALLAH...
Engkau telah mempermudahkan urusan tersebut...

Pomen Pokok Ceri @ Atan 010-6315942

No comments: